Leheküljed, mis viitavad lehele "Toiduainete kuumtöötlusviisid (E-koolikott:materjal:21427)"
Allikas: oppekava.edu.ee
Lehele Toiduainete kuumtöötlusviisid (E-koolikott:materjal:21427) viitavad järgmised leheküljed:
Näita (eelmised 50 | järgmised 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)- Mõõtühikud (EstCORE:30245:42407) (← lingid)
- Toiduainete eeltöötlemine, külm- ja kuumtöötlemine (EstCORE:30245:42420) (← lingid)
- Tööde järjekord toitu valmistades (EstCORE:30245:42423) (← lingid)
- Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424) (← lingid)
- Võileivad (EstCORE:30245:42426) (← lingid)
- Toiduained ja toitained (EstCORE:30246:42439) (← lingid)
- Toidupüramiid (EstCORE:30246:42444) (← lingid)
- Toit ja toitumine (EstCORE:30246) (← lingid)
- Kodundus: toit ja toitumine (← lingid)
- Võileivad (E-koolikott:materjal:21428) (← lingid)
- Kuidas lugeda retsepti (E-koolikott:materjal:21239) (← lingid)
- Toit, mikro-, makroelemendid, vitamiinid (E-koolikott:materjal:21203) (← lingid)
- Köögis kasutatavad nõud, söögiriistad ja töövahendid (E-koolikott:materjal:21195) (← lingid)
- Toiduainete külmtöötlemise kaonormide tabel (E-koolikott:materjal:21178) (← lingid)
- Toitumine ja liikumine (E-koolikott:materjal:6645) (← lingid)