Kuidas mõjutab vee temperatuur suhkru lahustumist? Katse digiandmekogujaga. (E-koolikott:materjal:6066)

Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 26. aprill 2021, kell 00:40 kasutajalt Administraator (arutelu | kaastöö) (Text replacement - "," to ",")
(erin) ←Vanem redaktsioon | Viimane redaktsiooni (erin) | Uuem redaktsioon→ (erin)


Kuidas mõjutab vee temperatuur suhkru lahustumist? Katse digiandmekogujaga. (E-koolikott:materjal:6066)
Ulatus
Raskus
Klass 5. klass, 6. klass, 7. klass, 8. klass
Kooliaste II kooliaste, III kooliaste
Haridusaste Põhiharidus
Ainevaldkond Loodusained
Oppeaine Loodusõpetus
Nimetus Kuidas mõjutab vee temperatuur suhkru lahustumist? Katse digiandmekogujaga.
Kokkuvõte
Metainfo https://e-koolikott.ee/oppematerjal/6066
Asukoht
Keel et
Õppematerjali liik Katse, Juhis
Sihtrühm Põhikooliõpilased
Õppekava Riiklik õppekava
Asutus
Seotud teema Puhtad ained ja segud, materjalid ja lahused (EstCORE:30079:40822)
Seotud õpiväljund
Võtmesõnad lahustumine, lahus, termomeeter, suhkur, lahusti, uurimusõpe, uurimuslik õpe, avastusõpe, vernier, ühikud, temperatuuriandur
Autorid Marje Loide

Õppematerjali kirjeldus

{{{kirjeldus}}}

Õppematerjali ülesanded

Õppematerjali failid

Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:


Muu õppematerjal samal teemal

Sama teemaga (Puhtad ained ja segud, materjalid ja lahused) on seotud järgnev õppematerjal:

 Haridus:seotudTeemaSchema:headline
Keemilised ja füüsikalised nähtused (E-koolikott:materjal:3036)Puhtad ained ja segud, materjalid ja lahused (EstCORE:30079:40822)
Keemia meie ümber (EstCORE:30149:41510)
Keemilised ja füüsikalised nähtused
Kuidas mõjutab vee temperatuur suhkru lahustumist? Katse digiandmekogujaga. (E-koolikott:materjal:6066)Puhtad ained ja segud, materjalid ja lahused (EstCORE:30079:40822)Kuidas mõjutab vee temperatuur suhkru lahustumist? Katse digiandmekogujaga.

,