Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)
Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 19. aprill 2021, kell 03:36 kasutajalt PeepKungas (arutelu | kaastöö) (Oppematerjal replacement using csv2wiki.pl)
| Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173) | |
|---|---|
| Ulatus | |
| Raskus | |
| Klass | 4. klass, 5. klass, 6. klass |
| Kooliaste | II kooliaste |
| Haridusaste | Põhiharidus |
| Ainevaldkond | Tehnoloogia |
| Oppeaine | Kodundus |
| Nimetus | Toiduainete massi muutumine |
| Kokkuvõte | |
| Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21173 |
| Asukoht | |
| Keel | et |
| Õppematerjali liik | |
| Sihtrühm | Põhikooliõpilased |
| Õppekava | Riiklik õppekava |
| Asutus | Õpiobjekt |
| Seotud teema | Kartulite,, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398) |
| Seotud õpiväljund | |
| Võtmesõnad | hügieen, nõude pesemine, köögi korrashoid, jäätmete sorteerimine, retsepti lugemine, töökorraldus |
| Autorid | Küllike Varik, Õile Aavik, Anne-Li Tilk |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sama teemaga (Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine) on seotud järgnev õppematerjal:,
... more about "Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)"
