Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)

Allikas: oppekava.edu.ee


Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)
Ulatus
Raskus
Klass 4. klass, 5. klass, 6. klass
Kooliaste II kooliaste
Haridusaste Põhiharidus
Ainevaldkond Tehnoloogia
Oppeaine Kodundus
Nimetus Toiduainete massi muutumine
Kokkuvõte
Metainfo https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21173
Asukoht
Keel et
Õppematerjali liik
Sihtrühm Põhikooliõpilased
Õppekava Riiklik õppekava
Asutus Õpiobjekt
Seotud teema Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398)
Seotud õpiväljund
Võtmesõnad hügieen, nõude pesemine, köögi korrashoid, jäätmete sorteerimine, retsepti lugemine, töökorraldus
Autorid Küllike Varik, Õile Aavik, Anne-Li Tilk

Õppematerjali kirjeldus

{{{kirjeldus}}}

Õppematerjali ülesanded

Õppematerjali failid

Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:


Muu õppematerjal samal teemal

Sama teemaga (Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine) on seotud järgnev õppematerjal:

 Haridus:seotudTeemaSchema:headline
Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398)Toiduainete massi muutumine