Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)
Allikas: oppekava.edu.ee
Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | 4. klass, 5. klass, 6. klass |
Kooliaste | II kooliaste |
Haridusaste | Põhiharidus |
Ainevaldkond | Tehnoloogia |
Oppeaine | Kodundus |
Nimetus | Toiduainete massi muutumine |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21173 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | |
Sihtrühm | Põhikooliõpilased |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Õpiobjekt |
Seotud teema | Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398) |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | hügieen, nõude pesemine, köögi korrashoid, jäätmete sorteerimine, retsepti lugemine, töökorraldus |
Autorid | Küllike Varik, Õile Aavik, Anne-Li Tilk |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sama teemaga (Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine) on seotud järgnev õppematerjal:
Haridus:seotudTeema | Schema:headline | |
---|---|---|
Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173) | Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398) | Toiduainete massi muutumine |
... more about "Toiduainete massi muutumine (E-koolikott:materjal:21173)"