Toidupatogeenide ja toidumikrobioloogia algkursus (E-koolikott:materjal:21502)
Allikas: oppekava.edu.ee
Toidupatogeenide ja toidumikrobioloogia algkursus (E-koolikott:materjal:21502) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | |
Kooliaste | |
Haridusaste | |
Ainevaldkond | |
Oppeaine | |
Nimetus | Toidupatogeenide ja toidumikrobioloogia algkursus |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21502 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | Muu |
Sihtrühm | |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Eesti Maaülikool |
Seotud teema | |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia |
Autorid | Mati Roasto |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.