Toiduhügieeni algkursus (E-koolikott:materjal:21272)
Allikas: oppekava.edu.ee
Toiduhügieeni algkursus (E-koolikott:materjal:21272) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | |
Kooliaste | |
Haridusaste | |
Ainevaldkond | |
Oppeaine | |
Nimetus | Toiduhügieeni algkursus |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21272 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | Kursus |
Sihtrühm | |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Eesti Maaülikool |
Seotud teema | |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | kokk, Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia, toitlustusteenindus |
Autorid | Mati Roasto |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.
... more about "Toiduhügieeni algkursus (E-koolikott:materjal:21272)"