Lehele Mall:Too osa viitavad järgmised leheküljed:
Näita (eelmised 50 | järgmised 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)- Koostab menüüsid, arvestades kliendi vajadusi, sündmust, aega ja kohta (kasutamine mallina) (← lingid)
- Planeerib catering-teenindust tervikuna, arvestades sündmust ja tingimusi (kasutamine mallina) (← lingid)
- Menüü koostamine (kasutamine mallina) (← lingid)
- Vormistab toidu valmistamise tehnoloogilisi kaarte (kasutamine mallina) (← lingid)
- Koostab erinevat tüüpi menüüd, lähtudes ettevõtte eripärast ja sihtrühmast (kasutamine mallina) (← lingid)
- Annab toidu toitainelisele koostisele ja toiteväärtusele hinnangu, arvestades nõudeid ja heakskiidetud toitumise - ja toidusoovitusi (kasutamine mallina) (← lingid)
- Koostab ja kohandab menüüd, arvestades enamlevinud toidutalumatusi ja toidualergiaid (kasutamine mallina) (← lingid)