Toitlustuse alused (E-koolikott:materjal:21800)
Allikas: oppekava.edu.ee
Toitlustuse alused (E-koolikott:materjal:21800) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | |
Kooliaste | |
Haridusaste | |
Ainevaldkond | |
Oppeaine | |
Nimetus | Toitlustuse alused |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21800 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | Muu |
Sihtrühm | |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | |
Seotud teema | |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | Kokk |
Autorid | Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.
... more about "Toitlustuse alused (E-koolikott:materjal:21800)"