Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306)
Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 26. aprill 2021, kell 00:58 kasutajalt Administraator (arutelu | kaastöö) (Text replacement - "," to ",")
Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | |
Kooliaste | |
Haridusaste | |
Ainevaldkond | |
Oppeaine | |
Nimetus | Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21306 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | Muu |
Sihtrühm | |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Võrumaa Kutsehariduskeskus |
Seotud teema | |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | kokk |
Autorid | Silvi Pihlakas |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.