Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306)
Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 25. aprill 2021, kell 23:58 kasutajalt Administraator (arutelu | kaastöö) (Text replacement - "," to ",")
| Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306) | |
|---|---|
| Ulatus | |
| Raskus | |
| Klass | |
| Kooliaste | |
| Haridusaste | |
| Ainevaldkond | |
| Oppeaine | |
| Nimetus | Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed |
| Kokkuvõte | |
| Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21306 |
| Asukoht | |
| Keel | et |
| Õppematerjali liik | Muu |
| Sihtrühm | |
| Õppekava | Riiklik õppekava |
| Asutus | Võrumaa Kutsehariduskeskus |
| Seotud teema | |
| Seotud õpiväljund | |
| Võtmesõnad | kokk |
| Autorid | Silvi Pihlakas |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.
