Koduse kuumtöötlemise mõju (E-koolikott:materjal:21179)
Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 26. aprill 2021, kell 00:38 kasutajalt Administraator (arutelu | kaastöö) (Text replacement - "," to ",")
Koduse kuumtöötlemise mõju (E-koolikott:materjal:21179) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | 4. klass, 5. klass, 6. klass |
Kooliaste | II kooliaste |
Haridusaste | Põhiharidus |
Ainevaldkond | Tehnoloogia |
Oppeaine | Kodundus |
Nimetus | Koduse kuumtöötlemise mõju |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21179 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | |
Sihtrühm | Põhikooliõpilased |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Ajakiri Toitumisteraapia |
Seotud teema | Toidu valmistamine (EstCORE:30245), Toiduainete eeltöötlemine, külm- ja kuumtöötlemine (EstCORE:30245:42420) |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | hügieen, nõude pesemine, köögi korrashoid, jäätmete sorteerimine, retsepti lugemine, töökorraldus |
Autorid | Sirli Kivisaar |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sama teemaga (Toidu valmistamine) on seotud järgnev õppematerjal:
,
... more about "Koduse kuumtöötlemise mõju (E-koolikott:materjal:21179)"