Toitlustuse alused (E-koolikott:materjal:21800)

Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 19. aprill 2021, kell 04:16 kasutajalt PeepKungas (arutelu | kaastöö) (Oppematerjal replacement using csv2wiki.pl)
(erin) ←Vanem redaktsioon | Viimane redaktsiooni (erin) | Uuem redaktsioon→ (erin)


Toitlustuse alused (E-koolikott:materjal:21800)
Ulatus
Raskus
Klass
Kooliaste
Haridusaste
Ainevaldkond
Oppeaine
Nimetus Toitlustuse alused
Kokkuvõte
Metainfo https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21800
Asukoht
Keel et
Õppematerjali liik Muu
Sihtrühm
Õppekava Riiklik õppekava
Asutus
Seotud teema
Seotud õpiväljund
Võtmesõnad Kokk
Autorid Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits

Õppematerjali kirjeldus

{{{kirjeldus}}}

Õppematerjali ülesanded

Õppematerjali failid

Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:


Muu õppematerjal samal teemal

Sel teemal pole rohkem õppematerjali.