Ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa (E-koolikott:materjal:23505)

Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 19. aprill 2021, kell 03:30 kasutajalt PeepKungas (arutelu | kaastöö) (Oppematerjal replacement using csv2wiki.pl)
(erin) ←Vanem redaktsioon | Viimane redaktsiooni (erin) | Uuem redaktsioon→ (erin)


Ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa (E-koolikott:materjal:23505)
Ulatus
Raskus
Klass 1. klass, 2. klass, 3. klass, 4. klass, 5. klass, 6. klass, 7. klass, 8. klass, 9. klass, Gümnaasium
Kooliaste I kooliaste, II kooliaste, III kooliaste, Gümnaasium
Haridusaste Põhiharidus
Ainevaldkond Tehnoloogia
Oppeaine Kodundus
Nimetus ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa
Kokkuvõte
Metainfo https://e-koolikott.ee/oppematerjal/23505
Asukoht
Keel et
Õppematerjali liik Andmestik, Tekst, Juhis, Teabeallikas
Sihtrühm Põhikooliõpilased
Õppekava Riiklik õppekava
Asutus
Seotud teema Nüüdisaegsed köögiseadmed (EstCORE:30245:42409), Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424)
Seotud õpiväljund
Võtmesõnad küpsetamine, ahju kasutamine, celsius, fahrenheit, küpsetusrežiiimid, pöördõhk, grillrežiim, alt-pealtkuumus
Autorid Kaie Mei

Õppematerjali kirjeldus

{{{kirjeldus}}}

Õppematerjali ülesanded

Õppematerjali failid

Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:


Muu õppematerjal samal teemal

Sama teemaga (Nüüdisaegsed köögiseadmed) on seotud järgnev õppematerjal:

 Haridus:seotudTeemaSchema:headline
Ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa (E-koolikott:materjal:23505)Nüüdisaegsed köögiseadmed (EstCORE:30245:42409)
Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424)
ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa
Ettevalmistus küpsetamiseks, 2.osa (E-koolikott:materjal:23506)Nüüdisaegsed köögiseadmed (EstCORE:30245:42409)
Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424)
ettevalmistus küpsetamiseks, 2.osa

,,,,



1. klass +, 2. klass +, 3. klass +, 4. klass +, 5. klass +, 6. klass +, 7. klass +, 8. klass +, 9. klass +  ja Gümnaasium +
I kooliaste +, II kooliaste +, III kooliaste +  ja Gümnaasium +
Nüüdisaegsed köögiseadmed +
ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa +
küpsetamine +, ahju kasutamine +, celsius +, fahrenheit +, küpsetusrežiiimid +, pöördõhk +, grillrežiim +  ja alt-pealtkuumus +
Andmestik +, Tekst +, Juhis +  ja Teabeallikas +