Toidu valmistamine (EstCORE:30245)

Allikas: oppekava.edu.ee
Redaktsioon seisuga 21. september 2020, kell 15:40 kasutajalt PeepKungas (arutelu | kaastöö) (Teema replacement using csv2wiki.pl)
(erin) ←Vanem redaktsioon | Viimane redaktsiooni (erin) | Uuem redaktsioon→ (erin)


Toidu valmistamine (EstCORE:30245)
Pealkiri Toidu valmistamine
URI [[1]]
Ülemteema
Sarnased teemad
Notatsioon 30245
Klassifikaator EstCORE
Klass
Kooliaste
Haridusaste Põhiharidus
Ainevaldkond Tehnoloogia
Õppeaine Kodundus

Teema kirjeldus

Teema õpiväljundid

 VerbMõisteEeldabKlassÕppeaine
Küpsetab tainatooteidKüpsetabMaitseaine
Retsept
Tainatoode
Kergitusaine
Kodundus
Teab toiduainete kuumtöötlemise viiseTeabKuumtöötlemineKodundus
Tunneb peamisi maitseaineidTunnebMaitseaineKodundus
Valmistab retsepti kasutades erinevaid kuumi roogiValmistabRetsept
Vormiroog
Vokiroog
Kodundus
Valmistab retsepti kasutades erinevaid külmi roogiValmistabRetsept
Külm roog
Kodundus
Võrdleb erinevaid kergitusaineidVõrdlebTainatoode
Kergitusaine
Kodundus

Seotud teemad

Sel teemal pole ülemteemat.

Sellel teemal (Toidu valmistamine (EstCORE:30245)) on 31 alateemat:

 AinevaldkondÕppeaineKooliaste
Hügieen köögis (EstCORE:30245:42396)TehnoloogiaKodundus
Kalaroad (EstCORE:30245:42397)TehnoloogiaKodundus
Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398)TehnoloogiaKodundus
Kergitusained ja tainatooted (EstCORE:30245:42399)TehnoloogiaKodundus
Kuumtöödeldud järelroad (EstCORE:30245:42401)TehnoloogiaKodundus
Kuumtöötlemata magustoidud (EstCORE:30245:42402)TehnoloogiaKodundus
Kuumtöötlemise viisid (EstCORE:30245:42400)TehnoloogiaKodundus
Külmad ja kuumad joogid (EstCORE:30245:42403)TehnoloogiaKodundus
Külmad kastmed (EstCORE:30245:42404)TehnoloogiaKodundus
Lihatoidud (EstCORE:30245:42405)TehnoloogiaKodundus
Maitseained (EstCORE:30245:42406)TehnoloogiaKodundus
Mõõtühikud (EstCORE:30245:42407)TehnoloogiaKodundus
Nõude pesemine (EstCORE:30245:42408)TehnoloogiaKodundus
Nüüdisaegsed köögiseadmed (EstCORE:30245:42409)TehnoloogiaKodundus
Ohutushoid (EstCORE:30245:42410)TehnoloogiaKodundus
Projekt: menüü koostamine, kalkulatsioon jm (EstCORE:30245:42411)TehnoloogiaKodundus
Pudrud ja teraviljatoidud (EstCORE:30245:42412)TehnoloogiaKodundus
Rahvustoidud (EstCORE:30245:42413)TehnoloogiaKodundus
Retsept (EstCORE:30245:42414)TehnoloogiaKodundus
Soojad kastmed (EstCORE:30245:42415)TehnoloogiaKodundus
Supid (EstCORE:30245:42416)TehnoloogiaKodundus
Tarbija õigused ja kohustused (EstCORE:30245:42417)TehnoloogiaKodundus
Teadlik ja säästlik majandamine (EstCORE:30245:42418)TehnoloogiaKodundus
Toidu ohutus (EstCORE:30245:42419)TehnoloogiaKodundus
Toiduainete eeltöötlemine, külm- ja kuumtöötlemine (EstCORE:30245:42420)TehnoloogiaKodundus
Toodete märgistused (EstCORE:30245:42421)TehnoloogiaKodundus
Toor- ja segasalatid (EstCORE:30245:42422)TehnoloogiaKodundus
Tööde järjekord toitu valmistades (EstCORE:30245:42423)TehnoloogiaKodundus
Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424)TehnoloogiaKodundus
Vormiroad, vokitoidud (EstCORE:30245:42425)TehnoloogiaKodundus
Võileivad (EstCORE:30245:42426)TehnoloogiaKodundus

Selle teemaga (Toidu valmistamine (EstCORE:30245)) on seotud järgnev õppematerjal:

 AinevaldkondÕppeaineKooliasteÕpiväljundid
Kaalu ja mahu vahekordade võrdlustabel (E-koolikott:materjal:21183)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Kalkulatsioonikaardi koostamine (E-koolikott:materjal:21181)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Kodundusmaailm (E-koolikott:materjal:985)TehnoloogiaKodundusI kooliaste
II kooliaste
III kooliaste
Koduse kuumtöötlemise mõju (E-koolikott:materjal:21179)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Kokandusterminite kordamine (E-koolikott:materjal:6467)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
III kooliaste
Kuumtöötlemise mõju toiduainetele (E-koolikott:materjal:21172)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Mõõtühikute teisendamine (E-koolikott:materjal:21182)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Teisendamine (E-koolikott:materjal:21190)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Teisendamine- lahendus (E-koolikott:materjal:21191)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
Tööde järjestamine (E-koolikott:materjal:21192)TehnoloogiaKodundusII kooliaste
„Minu retseptiraamat“ II-III õpitasemele (E-koolikott:materjal:5363)TehnoloogiaKodundusI kooliaste
II kooliaste
III kooliaste