Erinevus lehekülje "Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306)" redaktsioonide vahel
Allikas: oppekava.edu.ee
PeepKungas (arutelu | kaastöö) (Oppematerjal replacement using csv2wiki.pl) |
P (Text replacement - "," to ",") |
||
1. rida: | 1. rida: | ||
{{Oppematerjal | {{Oppematerjal | ||
− | | nimetus = Toitlustusettevõtte seadmed | + | | nimetus = Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed |
| seotudTeema = | | seotudTeema = | ||
| seotudAinevaldkond = | | seotudAinevaldkond = |
Viimane redaktsioon: 26. aprill 2021, kell 00:58
Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed (E-koolikott:materjal:21306) | |
---|---|
Ulatus | |
Raskus | |
Klass | |
Kooliaste | |
Haridusaste | |
Ainevaldkond | |
Oppeaine | |
Nimetus | Toitlustusettevõtte seadmed, ettevalmistusseadmed |
Kokkuvõte | |
Metainfo | https://e-koolikott.ee/oppematerjal/21306 |
Asukoht | |
Keel | et |
Õppematerjali liik | Muu |
Sihtrühm | |
Õppekava | Riiklik õppekava |
Asutus | Võrumaa Kutsehariduskeskus |
Seotud teema | |
Seotud õpiväljund | |
Võtmesõnad | kokk |
Autorid | Silvi Pihlakas |
Sisukord
Õppematerjali kirjeldus
{{{kirjeldus}}}
Õppematerjali ülesanded
Õppematerjali failid
Õppematerjaliga on seotud järgnevad failid:
Muu õppematerjal samal teemal
Sel teemal pole rohkem õppematerjali.