Erinevus lehekülje "Tehnoloogia: Kodundus" redaktsioonide vahel
Allikas: oppekava.edu.ee
3. rida: | 3. rida: | ||
|seotudAinevaldkond=Tehnoloogia | |seotudAinevaldkond=Tehnoloogia | ||
|seotudOppeaine=Kodundus | |seotudOppeaine=Kodundus | ||
− | |seotudHaridusaste=Põhiharidus | + | |seotudHaridusaste=Põhiharidus |
|kooliaste=III kooliaste | |kooliaste=III kooliaste | ||
− | |seotudTeema= | + | |seotudTeema=Töö organiseerimine |
− | |seotudOpivaljund= | + | |seotudOpivaljund=valib koos rühmakaaslastega sündmuse, mida hakatakse korraldama (pidu endale, klassile, õpetajaile); arutleb peo eesmärgi ja sellest lähtuvalt erinevate menüüde koostamise võimaluste üle; |
+ | koostab peo teemast lähtudes menüü, teeb kalkulatsiooni ning jagab ülesanded; kasutab menüü koostamiseks kokaraamatuid ja veebilehekülgi; korraldab peo; analüüsib peo õnnestumist; | ||
+ | koostab enne õppekäigul osalemist küsimused, lähtudes sihiks oleva asutuse profiilist; kõneleb pärast õppekäiku enda sobivusest tutvustatud ametikohtadele. | ||
|pohimoiste=makrotoitained, mikrotoitained, toiteväärtus, toidupüramiid, valgud, toidurasv, süsivesik, vitamiin, mineraalaine, pH-tase, pakendiinfo, mõõtühikud, menüü, allergia, toidutalumatus, taimetoitlus, dieet, toitumishäire, kuumtöötlemine, külmtöötlemine, kalkuleerimine, eelarve, brutopalk, netopalk, reklaam, säästlik majandamine, retsept, kergitamine, lauakombed, sisekujundus, kodumasinad, puhastusvahendid, konserveerimine | |pohimoiste=makrotoitained, mikrotoitained, toiteväärtus, toidupüramiid, valgud, toidurasv, süsivesik, vitamiin, mineraalaine, pH-tase, pakendiinfo, mõõtühikud, menüü, allergia, toidutalumatus, taimetoitlus, dieet, toitumishäire, kuumtöötlemine, külmtöötlemine, kalkuleerimine, eelarve, brutopalk, netopalk, reklaam, säästlik majandamine, retsept, kergitamine, lauakombed, sisekujundus, kodumasinad, puhastusvahendid, konserveerimine | ||
}} | }} |
Redaktsioon: 18. november 2020, kell 15:34
Tehnoloogia: Kodundus | |
---|---|
Nimetus | Tehnoloogia: Kodundus |
Maht | |
Ainevaldkond | Tehnoloogia |
Õppeaine | Kodundus |
Haridusaste | PõhiharidusProperty "Haridus:seotudHaridusaste" (as page type) with input value "Põhiharidus" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process. |
Kooliaste | III kooliaste |
Klass | |
Seotud teemad | Töö organiseerimine |
Sisukord
Õppeprotsess Tehnoloogia: Kodundus
Eesmärgid
{{{eesmark}}}
Põhimõisted
- makrotoitained
- mikrotoitained
- toiteväärtus
- toidupüramiid
- valgud
- toidurasv
- süsivesik
- vitamiin
- mineraalaine
- pH-tase
- pakendiinfo
- mõõtühikud
- menüü
- allergia
- toidutalumatus
- taimetoitlus
- dieet
- toitumishäire
- kuumtöötlemine
- külmtöötlemine
- kalkuleerimine
- eelarve
- brutopalk
- netopalk
- reklaam
- säästlik majandamine
- retsept
- kergitamine
- lauakombed
- sisekujundus
- kodumasinad
- puhastusvahendid
- konserveerimine
Seotud teemad
Selle õppeprotsessiga on seotud järgnevad teemad:
Õpiväljundid
- valib koos rühmakaaslastega sündmuse, mida hakatakse korraldama (pidu endale, klassile, õpetajaile)
- arutleb peo eesmärgi ja sellest lähtuvalt erinevate menüüde koostamise võimaluste üle
- koostab peo teemast lähtudes menüü, teeb kalkulatsiooni ning jagab ülesanded
- kasutab menüü koostamiseks kokaraamatuid ja veebilehekülgi
- korraldab peo
- analüüsib peo õnnestumist
- koostab enne õppekäigul osalemist küsimused, lähtudes sihiks oleva asutuse profiilist
- kõneleb pärast õppekäiku enda sobivusest tutvustatud ametikohtadele.
Õppematerjal
Selle teemaga (Töö organiseerimine) on seotud järgnev õppematerjal:
Muu õppematerjal: {{{oppematerjal}}}
Ülesanded ja harjutused
{{{ulesanne}}}
Metoodika
{{{metoodika}}}
Eeldused
{{{eeldus}}}
Õppevahendid
{{{oppevara}}}
Praktilised tööd
{{{praktika}}}
Lõiming
{{{loiming}}}
Õppesisu
{{{oppesisu}}}
... more about "Tehnoloogia: Kodundus"
III kooliaste +
Valib koos rühmakaaslastega sündmuse, mida hakatakse korraldama (pidu endale, klassile, õpetajaile) +, Arutleb peo eesmärgi ja sellest lähtuvalt erinevate menüüde koostamise võimaluste üle +, Koostab peo teemast lähtudes menüü, teeb kalkulatsiooni ning jagab ülesanded +, Kasutab menüü koostamiseks kokaraamatuid ja veebilehekülgi +, Korraldab peo +, Analüüsib peo õnnestumist +, Koostab enne õppekäigul osalemist küsimused, lähtudes sihiks oleva asutuse profiilist + ja Kõneleb pärast õppekäiku enda sobivusest tutvustatud ametikohtadele. +
makrotoitained +, mikrotoitained +, toiteväärtus +, toidupüramiid +, valgud +, toidurasv +, süsivesik +, vitamiin +, mineraalaine +, pH-tase +, pakendiinfo +, mõõtühikud +, menüü +, allergia +, toidutalumatus +, taimetoitlus +, dieet +, toitumishäire +, kuumtöötlemine +, külmtöötlemine +, kalkuleerimine +, eelarve +, brutopalk +, netopalk +, reklaam +, säästlik majandamine +, retsept +, kergitamine +, lauakombed +, sisekujundus +, kodumasinad +, puhastusvahendid + ja konserveerimine +
Tehnoloogia: Kodundus +