Leheküljed, mis viitavad lehele "Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424)"
Allikas: oppekava.edu.ee
Lehele Töövahendid köögis (EstCORE:30245:42424) viitavad järgmised leheküljed:
Näita (eelmised 50 | järgmised 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)- Hügieen köögis (EstCORE:30245:42396) (← lingid)
- Kalaroad (EstCORE:30245:42397) (← lingid)
- Kartulite, munade ja makarontoodete keetmine (EstCORE:30245:42398) (← lingid)
- Kergitusained ja tainatooted (EstCORE:30245:42399) (← lingid)
- Kuumtöötlemise viisid (EstCORE:30245:42400) (← lingid)
- Kuumtöödeldud järelroad (EstCORE:30245:42401) (← lingid)
- Kuumtöötlemata magustoidud (EstCORE:30245:42402) (← lingid)
- Külmad ja kuumad joogid (EstCORE:30245:42403) (← lingid)
- Külmad kastmed (EstCORE:30245:42404) (← lingid)
- Lihatoidud (EstCORE:30245:42405) (← lingid)
- Maitseained (EstCORE:30245:42406) (← lingid)
- Mõõtühikud (EstCORE:30245:42407) (← lingid)
- Nõude pesemine (EstCORE:30245:42408) (← lingid)
- Nüüdisaegsed köögiseadmed (EstCORE:30245:42409) (← lingid)
- Ohutushoid (EstCORE:30245:42410) (← lingid)
- Projekt: menüü koostamine, kalkulatsioon jm (EstCORE:30245:42411) (← lingid)
- Pudrud ja teraviljatoidud (EstCORE:30245:42412) (← lingid)
- Rahvustoidud (EstCORE:30245:42413) (← lingid)
- Retsept (EstCORE:30245:42414) (← lingid)
- Soojad kastmed (EstCORE:30245:42415) (← lingid)
- Supid (EstCORE:30245:42416) (← lingid)
- Tarbija õigused ja kohustused (EstCORE:30245:42417) (← lingid)
- Teadlik ja säästlik majandamine (EstCORE:30245:42418) (← lingid)
- Toidu ohutus (EstCORE:30245:42419) (← lingid)
- Toiduainete eeltöötlemine, külm- ja kuumtöötlemine (EstCORE:30245:42420) (← lingid)
- Toodete märgistused (EstCORE:30245:42421) (← lingid)
- Toor- ja segasalatid (EstCORE:30245:42422) (← lingid)
- Tööde järjekord toitu valmistades (EstCORE:30245:42423) (← lingid)
- Vormiroad, vokitoidud (EstCORE:30245:42425) (← lingid)
- Võileivad (EstCORE:30245:42426) (← lingid)
- Toidu valmistamine (EstCORE:30245) (← lingid)
- Ettevalmistus küpsetamiseks, 2.osa (E-koolikott:materjal:23506) (← lingid)
- Ettevalmistus küpsetamiseks, 1.osa (E-koolikott:materjal:23505) (← lingid)
- Võileivad (E-koolikott:materjal:21428) (← lingid)
- Toiduainete kuumtöötlusviisid (E-koolikott:materjal:21427) (← lingid)
- Kuidas lugeda retsepti (E-koolikott:materjal:21239) (← lingid)
- Toit, mikro-, makroelemendid, vitamiinid (E-koolikott:materjal:21203) (← lingid)
- Köögis kasutatavad nõud, söögiriistad ja töövahendid (E-koolikott:materjal:21195) (← lingid)
- Tööde järjestamine (E-koolikott:materjal:21192) (← lingid)
- Teisendamine- lahendus (E-koolikott:materjal:21191) (← lingid)
- Teisendamine (E-koolikott:materjal:21190) (← lingid)
- Kaalu ja mahu vahekordade võrdlustabel (E-koolikott:materjal:21183) (← lingid)
- Mõõtühikute teisendamine (E-koolikott:materjal:21182) (← lingid)
- Kalkulatsioonikaardi koostamine (E-koolikott:materjal:21181) (← lingid)
- Koduse kuumtöötlemise mõju (E-koolikott:materjal:21179) (← lingid)
- Toiduainete külmtöötlemise kaonormide tabel (E-koolikott:materjal:21178) (← lingid)
- Kuumtöötlemise mõju toiduainetele (E-koolikott:materjal:21172) (← lingid)
- Toitumine ja liikumine (E-koolikott:materjal:6645) (← lingid)
- Kokandusterminite kordamine (E-koolikott:materjal:6467) (← lingid)
- „Minu retseptiraamat“ II-III õpitasemele (E-koolikott:materjal:5363) (← lingid)